KARIĆ, STANIVUKOVIĆ I KORDIĆ NA SASTANKU KOD PALMERA: O čemu su razgovarali?

"Evropska unija pomno prati političke procese u Republici Srpskoj, ali i ono što radimo u Banjaluci već pola godine", kaže Stanivuković

  • Društvo

  • 05. Jul. 2021  05. Jul. 2021

  • 0

Gradonačelnici Banje Luke, Sarajeva i Mostara Draško Stanivuković, Benjamina Karić i Mario Kordić sastali su jučer u Sarajevu s šefom delegacije EU u BiH Johannom Sattlerrom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara Matthewom Palmerom i izvršnom direktoricom Evropske službe za vanjske poslove Angelinom Eichhorst.

"Izuzetno važan sastanak u Sarajevu i razgovor sa šefom delegacije EU u BiH Johanom Satlerom, zamjenikom pomoćnika državnog tajnika Matthewom Palmerom i izvršnim direktorom Europske službe za vanjske poslove Angelinom Eichorst.

Evropska unija pomno prati političke procese u Republici Srpskoj, ali i ono što radimo u Banjaluci već pola godine. Zajednički sastanak sa gradonačelnikom Sarajeva i gradonačelnikom Mostara, te razgovor o važnim pitanjima za naše gradove. Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će se održati sljedeće godine u Republici Srpskoj i cijeloj BiH.

Jako je važno da Banja Luka čuje šta o tome misle predstavnici drugih zemalja u BiH. Idemo dalje!", poručio je Stanovuković putem Facebooka.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...