JE LI OVO KRAJ PRIČE: Damir Arnaut snimljen u sarajevskom restoranu u zanimljivom društvu, hoće li se vratiti u staro jato?

Hoće li se bivši SBB-ovac Damir Arnaut vratiti u staro jato, ostaje da vidimo.

  • Mini market

  • 06. Jul. 2021  

  • 0

U društvu istaknutih zvaničnika SBB-a, Edite Đapo, Fuada Čibukčića i Muniba Jusufovića našao se njihov bivši stranački kolega, trenutno član Naše stranke Damir Arnaut.

Foto: Vijesti.ba


Arnaut se, navodno, bivšim kolegama požalio na lošu atmosferu i odnose među članstvom u Našoj stranci koja je kulminirala ostavkom predsjednika Predraga Kojovića, piše portal „Vijesti“.

Također, kako navodi isti izvor, Arnaut je sagovornicima nagovijestio da bi i sam mogao napustiti Našu stranku nakon odlaska njemu bliskog Kojovića, ali i najave da bi na čelo ove stranke mogao doći Srđan Mandić. 

Hoće li se bivši SBB-ovac Damir Arnaut vratiti u staro jato, ostaje da vidimo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...