NAKON SASTANKA PALMERA I EICHHORST S VLASTIMA BiH, STRUČNJACI UPOZORAVAJU: "Asimetrični model" je najgore moguće rješenje za Bosnu i Hercegovinu...

Matthew Palmer i Angelina Eichhorst s vlastima u BiH razgovarali su o Izbornom zakonu.

  • Politika

  • 06. Jul. 2021  

  • 2

Gost vijesti Al Jazeere Balkans bio je dekan Fakulteta političkih nauka u Sarajevu.

Specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Matthew Palmer i direktorica za zapadnu Evropu u Evropskoj službi za vanjske poslove Angelina Eichhorst s vlastima u Bosni i Hercegovini razgovarali su o nužnosti izmjena Izbornog zakona ove zemlje.

Međunarodna zajednica od domaćih vlasti očekuje da rješenje, o kojem se spore godinama, pronađu do kraja ove godine.

Pogledajte šta je Sead Turčalo, dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, kazao o "Asimetričnom modelu" Izbornog zakona u BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...