OVO SE RIJETKO VIĐA: Brazil je u finalu Copa Americe, pogledajte šta je Neymar uradio protivničkim igračima...

Reprezentacija Brazila sinoć je pobijedila Peru sa 1:0 u polufinalu Copa Americe.

  • Sport

  • 06. Jul. 2021  

  • 0

Ekipa Brazila prvu veliku šansu imala je već u osmoj minuti kada je u centru pažnje bio Neymar. On se našao u odličnoj prilici, ali je na kraju šutirao pored desne stative gola Perua.

Samo deset minuta kasnije Neymar ponovo prijeti. S pet metara je bio sam ispred golmana Perua koji ponovo fantastično brani njegov udarac. Lopta se odbila do Richarlisona, no Gallese je i to uspio da odbrani.

Ipak, u 35. minuti Brazil je uspio da dođe do prednosti. Neymar je ovaj put bio asistent i sjajno je uposlio Paquetu koji pogađa za 1:0 i dovodi Karioke u prednost. Treba istaći da je Neymar prije toga fantastičnim driblingom izbacio dvojicu igrača Perua.

Brazilci će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Argentina - Kolumbija koji svoj meč igraju večeras.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...