„SRAMOTNO, NEDOSTOJNO, RUŽNO…“: Borenović nakon skandala u Kozarskoj Dubici očitao lekciju Dodiku

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik u Kozarskoj Dubici sramotno je izvrijeđao Pericu Bundala.

  • Mini market

  • 07. Jul. 2021  

  • 3

Jutros je na novi skandal u režiji Milorada Dodika reagirao i predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

„Dodik, profesionalni psovač koji je objedinio prostakluk i primitivizam u sebi samom. Sramotno, nedostojno, ružno i za svaku osudu", poručio je Borenović.

Lider SNSD-a Milorad Dodik nastavio je po starom dobrom običaju, kada mu nestane svih aduta onda se počne služiti psovkama, takav slučaj bio je sinoć u Kozarskoj Dubici na sastanku SNSD-a.

Podsjetimo, Dodik je u Kozarskoj Dubici sramotno izvrijeđeo Pericu Bundala.

"Neku veče gledao sam Pericu Bundala u emisiji kaže sada je Kozarska Dubica prestala da bude bankomat SNSD-a, e je*o mater svoju onaj Bundalo", kazao je Dodik, nakon čega je uslijedio gromoglasan aplauz.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...