NESKROMNI VUKANOVIĆ: "Ja sam kao poslanik postavio nove standarde koje teško može ko pratiti"

Gost današnjeg programa BHRT bio je poslanik NSRS Nebojša VUkanović. Govorio je o socijalnim programima, stanju u bh. pravosuđu i drugim aktuelnostima.

  • Mini market

  • 07. Jul. 2021  

  • 1

Mišljenja je da je džaba ulagati 100 miliona maraka u jačanje kapaciteta pravosuđa, "kad imate najgoru selekciju onih koji su u vrhu".

"Kapaciteti se jačaju kvalitetom kadrova. Možete imati zgradu od 100 miliona, luksuzne automobile i najsavremeniju opremu, ali ako ne znate svoj posao i ako ste nesposobni i korumpirani, džaba vam sve to", poručio je Vukanović.

Naglasio je i kako ne može biti zadovoljan ni sa čim u zemlji.

"Je li funkcioniše zdravstveni sistem, je li funkcioniše pravosuđe? Imali li ijedno javno preduzeće da posluje pozitivno. Čime da budete zadovoljni? Dok god ne prestanemo da nasjedamo na priče populista i lažnih nacionalista, najvećih nesreća tri naroda, neće nam niti bolje", kazao je ovaj narodni poslanik, dodajući da bi ga mnogi ljudi voljeli vidjeti u Predsjedništvu BiH.

"Ja sam i kao poslanik postavio nove standarde koje teško može ko pratiti. Nema čovjeka u ovoj državi koji me pozvao, a da mu nisam pomogao", poručio je Vukanović.

(BHRT)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...