MILANOVIĆ IZGUBIO KONTROLU: "Pokvarenjaci, militantni, neobjektivni i nasilni, isključivi i novinarski polućoravi..."

...sugerirali su nemoguće, da bi prigušili važno: da je njihov Dežulni suradnik Ragnar iz Piska običan lažov'."

  • Regija

  • 08. Jul. 2021  08. Jul. 2021

  • 2

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, u četvrtak je bio u pravom borbenom duhu. Nakon žestokog sukoba s novinarom i kolumnistom Borisom Dežulovićem, na koju mu je ovaj uzvratio, u ranovečernjim se satima dalje ''obrušio'' na portal Index. Dakako, u identičnom ''revolveraškom'' stilu, neumoljivi presjednik sasuo je pravu paljbu, piše Direktno.hr.

Objavu s njegovoga Facebooka prenosimo u cijelosti:

''Pokvarenjaci s Indexa postavili su svojim čitateljima pokvareno, sugestivno-kapciozno i manipulativno anketno kvazi-pitanje: je li Milanović danas izvrijeđao Dalmatince?

Samo pomisao da bih takvo što priuštio ‘soju’ kojem i sam pripadam i čime se ponosim debilna je. Čitajući prije objave još jednom tekst koji sam napisao, uočio sam da bi rečenicu o ‘ekstatičnom bonusu Dalmacije’ netko pokvaren mogao zlorabiti sugerirajući i takvo bolesno tumačenje. I hotimice ostavio tekst netaknutim.

Ostavio sam “tamo i budale djeluju bistro”, nisam htio napisati “tamo su i budale bistre”. Da vidim tragove u snijegu…

Naravno, Index je uvijek tu da istakne nebitno, ne bi li prikrio bitno. Militantni, neobjektivni i nasilni, isključivi i novinarski polućoravi, sugerirali su nemoguće, da bi prigušili važno: da je njihov Dežulni suradnik Ragnar iz Piska običan lažov''.

Dalmatinci su puno bistriji od ekipe s Indexa.

Sada postavite znanstveno pitanje Dalmatincima:

Je li Milanović danas izvrijeđao indexlije?''.

Pokvarenjaci s Indexa postavili su svojim čitateljima pokvareno, sugestivno-kapciozno i manipulativno anketno...

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 8. srpnja 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...