SELEKTOR ARGENTINE IZNENADIO SVE: "Da znate šta je Messi učinio, još više biste ga voljeli..."

Najbolji igrač svijeta Lionel Messi konačno je osvojio trofej sa reprezentacijom Argentine.

  • Sport

  • 11. Jul. 2021  11. Jul. 2021

  • 0

Selektor Argentine Lionel Scaloni potvrdio je kako je Lionel Messi igrao povrijeđen finale Copa Americe protiv Brazila.

Messi je u polufinalu protiv Kolumbije dobio jedan težak udarac, ali je i povrijeđen igrao i taj meč, koji su Gaučosi dobili na penale, ali i ovaj sinoćnji na Maracani, gdje je Argentina golom Di Marije došla od trofeja.

"Da znate način na koji je Messi igrao u Copa Americi, voljeli biste ga još više. Nikad ne možete bez igrača poput njega, čak i kad ima povredu, kako u ovoj, tako i u prethodnoj utakmici", rekao je Scaloni.

Messi je napokon došao do trofeja u dresu Argentine. Imao je ranije prilika, gubio je finala, ali nije odustajao.

"Na kraju nije bacio peškir i uspio je. Govorimo o najboljem nogometašu svih vremena i svi su znali koliko mu je bilo važno osvojiti naslov s reprezentacijom. Imamo odnos koji je drugačiji od (uobičajenog) odnosa trener-igrač. Bliži je. Pozdravljamo se, grlimo i bit ću mu vječno zahvalan i saigračima", dodao je selektor Argentine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...