DOŠLA VODA DO GRLA: Pet klubova bojkotiralo konferenciju Nogometnog saveza BiH, predsjednik FK Velež najavio istupanje iz lige...

Kao pred početak svake sezone, tako je i jučer održana video konferencija, ali bez predstavnika pet klubova.

  • Sport

  • 13. Jul. 2021  

  • 0

Naime, kako SportSport.ba nezvanično saznaje video konferenciju je bojkotovalo pet klubova i to Velež, Tuzla City, Sarajevo, Željezničar i Sloboda.

Neslužbeno, ovi klubovi su nezadovoljni odnosno Fudbalskog saveza prema njima te su na ovaj način poslali i svojevrsnu poruku krovnoj kući bosanskohercegovačkog fudbala.

Predsjednik Veleža najavio i moguće istupanje iz Premijer lige

Podsjetimo, sinoć je u Mostaru održana redovna sjednica Skupštine FK Velež na kojoj se delegatima obratio prvi čovjek kluba Šemsudin Hasić.

"Nisam spreman da učestvujem u takmičenju u kojem se unaprijed zna ko će biti pobjednik i zato ćemo se boriti. Ta borba je bila i mene je do sada koštala značajnih materijalnih sredstava, ali to je nebitno. Uspjevao sam uvijek da kažem ono što mi je na duši i te su riječi dopirale tamo gdje je trebalo jer smo vrlo brzo dobijali kaznu. I Velež svoju i ja svoju", između ostalog je rekao Hasić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...