DRAŠKO STANIVUKOVIĆ RAZGOVARAO SA BISKUPOM FRANJOM KOMARICOM: "Nastavljamo graditi mostove mira i zajedništva"

odrška Grada katoličkoj crkvi bila je jedna od tema razgovora

  • Društvo

  • 13. Jul. 2021  

  • 0

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković sastao se danas sa biskupom Franjom Komaricom i tom prilikom poručio da će "Grad Banja Luka pružiti podršku katoličkom školskom centru, te humanitarnoj organizaciji Caritas".

"Podrška Grada katoličkoj crkvi bila je jedna od tema razgovora s biskupom Franjom Komaricom. Grad će pružiti podršku Katoličkom školskom centru, ali i humanitarnoj organizaciji Caritas. Razgovarali smo i o rješavanju važnih komunalnih i infrastrukturnih pitanja koja su važna za Banjalučku biskupiju, a neke stvari koje smo do sada dogovorili već možemo upisati na spisak realiziranih. Važno je da kroz projekt sufinansiranja budemo i podrška u funkcioniranju vrtića koji organizacija Caritas gradi na Petrićevcu. Nastavljamo graditi mostove mira i zajedništva, jer samo tako možemo stvarati bolju Banju Luku za sve", napisao je Draško Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...