NA POMOLU JE SPEKTAKULARNA RAZMJENA: Barcelona se rješava jednog od najskupljih igrača, odlazi u redove ljutog rivala, a u drugom pravcu ide...

U madridskom klubu nisu zainteresovani da daju dodatni novac i spremni su u ovu razmjenu uključiti još jednog igrača.

  • Sport

  • 15. Jul. 2021  

  • 0

Antoine Griezmann bi ovog ljeta mogao napustiti Barcelonu i vratiti se u Atletico Madrid.

Prethodnih dana uveliko se špekuliše o tome da bi Griezmann mogao napustiti Barcelonu i vratiti se čak u Atletico Madrid.

Mnogobrojni španski mediji objavili su vijest da su Barcelona i Atletico veoma blizu dogovora oko razmjene igrača. Atletico želi Griezmanna dok su spremni da u drugom pravcu pošalju Saula Nigueza.

Oba igrača dala su zeleno svjetlo za ovu razmjenu, ali problem je što u Barceloni ne pristaju baš na takve uslove. Naime, iz katalonskog kluba traže još dodatnih 12 miliona eura uz Saula.

U madridskom klubu nisu zainteresovani da daju dodatni novac i spremni su u ovu razmjenu uključiti još jednog igrača.

Španski mediji objavili su da je Atletico ponudio Barceloni da uz Saula u ovu razmjenu uključe Renana Lodija ili Marija Hermosa, te sada čekaju odgovor katalonskog kluba.

Lodi igra na poziciji lijevog beka gdje Barcelona trenutno ima samo Jordija Albu.

S druge strane Hermoso igra na poziciji štopera i po potrebi može biti lijevi bek. Hermoso je u Atletico stigao prije dvije godine iz Espanyola, ali se nije uspio nametnuti Diegu Simeoneu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...