KO JE KOGA NOKAUTIRAO U BANJOJ LUCI: Nakon Vukanovićevih tvrdnji da joj je otac dobio batine od ministra Dragana Lukača, oglasila se Gorica Dodik…

Ne stišava se bura na društvenim mrežama nakon što je Nebojša Vukanović objavio vijest o sukobu na relaciji Dodik - Lukač.

  • Mini market

  • 19. Jul. 2021  19. Jul. 2021

  • 0

Nakon svega, oglasila se i Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika.

"Kada se desi povreda vilice, to se snima CT-om ili magnetnom rezonancom u Kliničkom centru, ne ide se tamo gdje se snimaju zubi. Ubuduće, prije puštanja laži u promet, mali gospodin treba da se raspita, da ne ispada veća budala nego što je inače", poručila je Gorica Dodik.

"Da se ovo laprdalo ne bi više brinuo, evo mu informacija iz prve ruke. Milorad Dodik je snimao vilicu, jer ima intervenciju na desnima i morao je prije operacije da ima snimak. Tebi toplo preporučujem da uradiš snimak glave", poručila je Dodikova kćerka Nebojši Vukanoviću.

Podsjetimo, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović tvrdi da je nedavno u zgradi SNSD-a na Rosuljama došlo do fizičkog sukoba između ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača i predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i da su tinjajući sukob i netrpeljivost eskalirali do vrhunca.

"Iz Banjaluke mi stižu nove informacije, od pouzdanih i ozbiljnih ljudi, da je prije nekoliko dana Dodik snimao vilicu u jednoj zdravstvenoj ustanovi koja se nalazi u blizini Investiciono-razvojne banke Republike Srpske. Da li je u pitanju karijes ili pesnica ministra Lukača, vjerovatno će se saznati nakon pada režima i otvaranja Pandorinih kutija“, poručio je Nebojša Vukanović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...