PROFESOR SENADIN LAVIĆ UZVRAĆA VULINU: “Ono što se danas označava sintagmom ‘srpski svet’ jeste..."

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin na skupu obilježavanja 13. godišnjice Pokreta socijalista, kome je prisustvovao i predsjednik SNS-a i Srbije Aleksandar Vučić, kazao je kako je ostvarenje srpskog sveta moguće samo ako je Srbija uspješna, a da bi je takvu “sačuvali”, mora, dodao je on, da se nastavi politika Aleksandra Vučića.

  • Mini market

  • 19. Jul. 2021  19. Jul. 2021

  • 3

Izjava Aleksandra Vulina u kojoj je poručio kako je "zadatak ove generacije političara stvaranje srpskog sveta, odnosno da objedini Srbe gdje god budu živjeli", izazvala je burne reakcije javnosti.

Profesor Senadin Lavić poručio je: “Ono što se danas označava sintagmom ‘srpski svet’ jeste, ustvari, ‘srpska pustinja'”.

Podsjetimo, ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin na skupu obilježavanja 13. godišnjice Pokreta socijalista, kome je prisustvovao i predsjednik SNS-a i Srbije Aleksandar Vučić, kazao je kako je ostvarenje srpskog sveta moguće samo ako je Srbija uspješna, a da bi je takvu “sačuvali”, mora, dodao je on, da se nastavi politika Aleksandra Vučića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...