DRAMA U DODIKOVIM REDOVIMA: Radovan Kovačević zbog tvrdnji o tuči Dodika i Lukača raspalio po Nebojši Vukanoviću...

"Blato od najgorih i najodvratnijih tabloidnih laži, koje je juče cijeli dan stvarao jedan dio opozicionih političara i opozicionih medija, samo je direktno potvrdilo da su bukvalno alergični na sve dobro u Republici Srpskoj", izjavio je za Srnu portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

  • Mini market

  • 19. Jul. 2021  19. Jul. 2021

  • 1

"Iako smo svjesni da im škodi, moramo ih razočarati i ovom prilikom im najaviti da će i u budućnosti u Republici Srpskoj biti mnogo toga dobrog. Mi ćemo se protiv opozicije i u budućnosti boriti, ne lažima, već dobrim stvarima i dobrim projektima, novim bolnicama, novim putevima i autoputevima, novim školama, vrtićima, novim mostovima, ali i borbom protiv kriminala i korupcije", kazao je Kovačević.

"Laži koje je jedan od opozicionih politačara, osvjedočeni i presuđeni lažov, iznosio o predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku, bukvalno su takve da ih je ponižavajuće i demantovati, ali su istovremeno i takve da samo pomračen um može povjerovati, a pogotovo smisliti takve odvratne laži", rekao je Kovačević.

Podsjetimo, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović tvrdi da je nedavno u zgradi SNSD-a na Rosuljama došlo do fizičkog sukoba između ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača i predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i da su tinjajući sukob i netrpeljivost eskalirali do vrhunca.

"Iz Banjaluke mi stižu nove informacije, od pouzdanih i ozbiljnih ljudi, da je prije nekoliko dana Dodik snimao vilicu u jednoj zdravstvenoj ustanovi koja se nalazi u blizini Investiciono-razvojne banke Republike Srpske. Da li je u pitanju karijes ili pesnica ministra Lukača, vjerovatno će se saznati nakon pada režima i otvaranja Pandorinih kutija“, poručio je Nebojša Vukanović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...