IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Poznati američki muzičar bori se s rakom, otkrio i dijagnozu...

"Moja krv me pokušava ubiti", rekao je u videu.

  • Kultura

  • 19. Jul. 2021  19. Jul. 2021

  • 0

Američki muzičar Mark Hoppus, basist i pjevač benda "Blink 182", podijelio je sa svojim obožavaocima tokom streama detalje o svojoj borbi s rakom te je objasnio da njegova dijagnoza ima veze s krvlju, a ne s kostima.

"Moja krv me pokušava ubiti", rekao je u videu.

"Moja klasifikacija je difuzni B-krupnoćelijski limfom 4-A, što znači da je ušao u četiri dijela mog tijela. Ne znam kako tačno određuju njegov udio, ali ušao mi je u dovoljno dijelova tijela da je rak u četvrtoj fazi, što mislim da je najviši stepen", dodao je.

"Ispred mene su još mjeseci liječenja, ali borit ću se koliko mogu i ostat ću pozitivan. Jedva čekam pobijediti ovu bolest i da se uskoro ponovno vidimo na koncertima. Volim vas sve", napisao je tada.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...