BIVŠI IBRAHIMOVIĆEV SAIGRAČ OTKRIO DUGO SKRIVANU TAJNU: "Poljubio sam ga u usta, a nekoliko sekundi kasnije..."

Nekoć veliki nizozemski talent osjetio je na vlastitoj koži bijes slavnog napadača.

  • Sport

  • 19. Jul. 2021  19. Jul. 2021

  • 0

Andy van der Meyde prisjetio se jednog zanimljivog trenutka iz dana kada su on i Zlatan Ibrahimović dijelili svlačionicu.

Njih dvojica bili su saigrači u Ajaxu od 2001. do 2003. godine. I za Zlatana i za Van der Meydea govorilo se da su veliki talenti, ali i igrači s velikim egom, čime su se često isticali u tada vrlo talentovanoj ekipi slavnog nizozemskog kluba.

Nerijetko su između njih vladali napeti odnosi, a Van der Meyde je ponekad pronalazio vremena i za podvale izvan terena. A jednu od njih neće nikada zaboraviti i nje se ovih dana prisjetio u razgovoru za VTBL.

"Dok smo bili u Ajaxu, uvijek bih u autobusu sjedio do Zlatana. A jednom sam, dok je spavao, dobio homoseksualne sklonosti i samo sam ga poljubio u usta. Nekoliko sekundi kasnije - zasuo me šamarčinama", prisjetio se danas 41-godišnji Nizozemac.

I dok je Zlatan izrastao u jednog od najvećih napadača ovog doba, Van der Meyde nikad nije iskoristio svoj potencijal. Nakon Ajaxa se okušao u Interu, potom u Evertonu, bio je i član PSV-a, ali se nigdje nije iskazao. Karijeru je završio 2012. u malom nizozemskom klubu WKE, a njegov život obilježili su i brojni problemi, poput onih s drogom i alkoholom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...