LUTKA S NASLOVNE STRANE: Lopez ušutkala kritičare, ostali bez teksta na njen izgled...

Jennifer je snimljena u ležernom izdanju u kalifornijskoj Santa Monici dok je parkirala automobil kod Lionsgate Entertainmenta.

  • Žena

  • 19. Jul. 2021  20. Jul. 2021

  • 1

Jennifer Lopez snimljena je u opuštenom izdanju, a mnogima je za oko zapeo njezin isklesani trbuh na kojem se nazire pločica do pločice.

Malo ko bi rekao da će pjevačica i glumica Jennifer Lopez za koji dan proslaviti 52. rođendan, barem ako je suditi po njezinim najnovijim fotografima, i to onima koje su snimili paparazzi.

Jennifer je snimljena u ležernom izdanju u kalifornijskoj Santa Monici dok je parkirala automobil kod Lionsgate Entertainmenta. Naime, na sebi je nosila trenirku s rezanim gornjim dijelom i tako pokazala isklesani trbuh i vrhunsku top-formu.

Inače, latino diva nekoliko se puta našla na udaru kritika zbog očite razlike na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu i onih iz stvarnog života, no sada se svi slažu u tome da je njezino tijelo stvarno vrijedno divljenja i može biti uzor mnogim ženama.

Fotogaleriju pogledajte na linku Dnevnik.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...