ZGODNA ZUBARKA IZ BIHAĆA OSVOJILA SRCE BIVŠEG KAPITENA "VATRENIH": Zvonimir Boban nakon razvoda ponovo ljubi...

Zvonimir Boban i poznata zagrebačka dizajnerica potvrdili su početkom maja da je njihovom braku nakon 28 godina došao kraj, a Leonarda se ubrzo vratila u Zagreb iz Švicarske, gdje je sa porodicom živjela četiri godine.

  • Show

  • 20. Jul. 2021  20. Jul. 2021

  • 1

Zvonimir Boban, nakon što je u maju objavio da se razvodi od supruge Leonarde, ponovno ljubi, piše "Story".

Bivši "Vatreni" snimljen je u Bolu na Braču u društvu 33-godišnje stomatologinje Marijane Gikić, koja je, prema riječima dobro upućenog izvora, već upoznala i dosta članova porodice Boban.

Podsjećamo, Zvonimir Boban i poznata zagrebačka dizajnerica potvrdili su početkom maja da je njihovom braku nakon 28 godina došao kraj, a Leonarda se ubrzo vratila u Zagreb iz Švicarske, gdje je sa porodicom živjela četiri godine.

Kako prenosi stranica mojhrvatskizubar.com, Marijana Gikić rođena je u Bihaću 5. februara 1988., a maturirala je 2005. na zagrebačkom Zdravstvenom učilištu. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine. Iste godine upisala je poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine, a 2015. započela specijalizaciju iz stomatološke protetike.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...