VRAĆA LI NAM SE LJETO: Stižu novi talas vrućina i ekstremno visoke temperature

Nakon nestabilnog vikenda i jučerašnjeg nevremena, praćenog grmljavinom i obilnom kišom, danas u poslijepodnevnim satima vrijeme se stabiliziralo.

  • Vijesti

  • 20. Jul. 2021  21. Jul. 2021

  • 1

Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 22. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 29, na jugu zemlje do 34 stepena Celzijusa.

U četvrtak, 22. jula, u Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 30, na jugu zemlje do 34 stepena Celzijusa.

U petak, 23. jula u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 21. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 31, na jugu zemlje do 35 stepeni Celzijusa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...