ŠTA TO SPREMA DRAGAN ČOVIĆ: Sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH priprema je za izradu "Strateškog dokumenta"

Nakon povratka iz Zagreba, Dragan Čović nastavlja sa političkim aktivnostima s ciljem izmjena Izbornog zakona u BiH.

  • Vijesti

  • 21. Jul. 2021  21. Jul. 2021

  • 1

Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) održat će 24. sjednicu Predsjedništva HDZ-a BiH u četvrtak, 22. jula 2021. godine.

Sjednica će se održati u Tuzli, u prostorijama Hrvatskog kulturnog centra "Sv. Franjo", ul. Stari grad bb, sa početkom u 12 sati.

Predsjedništvo HDZ-a BiH na sjednici će razgovarati o aktivnostima u vezi s izmjenama Izbornog zakona BiH te vršiti pripremu za izradu "Strateškog dokumenta 2022-2030".

Podsjetimo, lider HDZ-a BiH Dragan Čović jučer je u Zagrebu o istoj temi razgovarao sa premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem, a u isto vrijeme ministar vanjskih poslova Hrvatske boravio je u Bosni i Hercegovini i s čelnicima HDZ-a razgovarao o izmjenama Izbornog zakona u BiH.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...