ŽENA GLAS: Adele blista, koji je pravi razlog senzacionalnog izgleda britanske pjevačice?

Vitka, lijepa i dobro raspoložena Adele (33) izazvala je "wow efekt" kad se pojavila na mjestu na kojem je niko nije očekivao - na petoj utakmici NBA finala u Phoenixu.

  • Žena

  • 21. Jul. 2021  22. Jul. 2021

  • 1

Iako je na sebi imala širok ogrtač sa životinjskim uzorkom, njime nije sakrila pomno održavanu liniju, koju je dodatno naglasila sandalama s visokom potpeticom.

Vitka, lijepa i dobro raspoložena Adele (33) izazvala je 'wow efekt' kad se pojavila na mjestu na kojem je nitko nije očekivao - na petoj utakmici NBA finala u Phoenixu. Britanska kantautorica s američkom adresom dosad je rijetko pokazivala da voli sportove s loptom, stoga je njezin dolazak u dvoranu gdje se prošle subote odigrao dvoboj između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucksa, u sklopu finala doigravanja NBA lige, privukao gotovo jednaku pažnjut kao i sama utakmica.

Pjevačica je izgledala senzacionalno u crnim helankama i topu, a kombinaciju je upotpunila dugim ogrtačem sa životinjskim uzorkom ležernog kroja. Široki kaput skrivao je njezine tjelovježbom isklesane obline dok su posebnu pozornost privukle efektne sandale sa srednje visokim petama.Diskretan zlatni nakit i šminka isticali su njezin besprijekorni ten, a tu je bila i neizostavna maska za lice u pripadajućoj crnoj boji.

imageAdele i Rich Paul (Foto: Getty/Profimedia)

Sjedila je gotovo uz sam teren, u društvu Richa Paula (39), sportskog agenta koji zastupa košarkašku legendu LeBrona Jamesa, a narančastim navijačkim rekvizitom zdušno je bodrila je Sunse iako su na kraju izgubili od Bucksa rezultatom 123-119. Jedan od najmoćnijih američkih poznavatelja košarke zasipao ju je anegdotama iz NBA svijeta i nasmijavao je pa je pop diva koja radi na novom, četvrtom studijskom albumu (nije objavila novu muziku od 25. godine), uživala u izlasku, piše Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...