SILOVAO DJEVOJČICU (12) I NAPRAVIO JOJ DIJETE: Manijaka uhapsili kad ju je doveo na porođaj

Silovao djevojčicu od dvanaest godina i napravio joj dijete.

  • Hronika

  • 21. Jul. 2021  22. Jul. 2021

  • 1

Navodni silovatelj napravio je dijete 12-godišnjakinji prije nego što ju je odveo u bolnicu radi porođaja, prenosi FOX 23.

Juan Miranda-Jara, 24, odveo je djevojčicu u bolnicu Hillcrest u Tulsi, u američkoj saveznoj državi Oklahoma 14. jula, tvrdi se.

Djevojčica je već bila na polovini porođaja i ljekari su odmah pozvali vlasti.

Policijski službenik Tulsa Danny Bean rekao je za FOX 23:

"Ušli su kao i svaki drugi par, 'uzbuđeni' što će dobiti bebu".

Miranda-Jara se navodno pohvalio da je otac djeteta i očekivao je da će bebu sa sobom dovesti kući.

Beba se rodila zdrava bez komplikacija, a vlasti ne vjeruju da je dijete proizvod incesta.

Bean je dodao:

"Ovakvu vrstu poziva ne dobijamo svaki dan. To je sigurno bilo iznenađenje za sve uključene. Znamo da u zajednici ima mnogo ljudi koji su šokirani ovim, zabrinuti zbog ovoga, uznemireni zbog ovoga, imaju pitanja, čitav niz emocija. Ali vremenom ćemo moći da damo zajednici odgovore koje žele. Jednostavno trenutno nemamo sve odgovore da ih damo i ne želimo da kompromitujemo istragu koja se još uvijek odvija i koja je tek sada započeta".

Miranda-Jara je uhapšen i optužen za silovanje prvog stepena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...