DOKTOR STEVANOVIĆ ZALEDIO "TROJKU" : Objavio da "konačno i službeno" zna da je vijećnik SDP-a minirao izbor Bogića Bogićevića, a zatim otkrio još jedan detalj DRAME UNUTAR SDP-a

Pored Stevanovića, vijećnici SDP-a u GV Sarajeva su još Elvedin Korora i Muamer Mekić.

  • Mini market

  • 23. Jul. 2021  23. Jul. 2021

  • 0

Član SDP-a i dopredsjedavajući Gradskog vijeća Sarajeva Dragan Stevanović objavio je na svojoj Facebook stranici da zna ko je minirao izbor Bogića Bogićevića za gradonačelnika prijestolnice Bosne i Hercegovine.

- Kadrovska politika SDP-a KS. Konačno i službeno znam da je vijećnik SDP-a minirao izbor Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva - napisao je Stevanović.

Pored Stevanovića, vijećnici SDP-a u GV Sarajeva su još Elvedin Korora i Muamer Mekić.

Nakon ovog statusa, Stevanović je u komentarima dodao i sljedeće:

"Danas zvanična obavijest da su Jasmin Skorupan i Elvedin Korora napustili Klub SDP-a u GV i formirali svoj klub."

Podsjetimo, nakon neuspjeha Naše stranke, SDP-a i NiP-a da u Gradskom vijeću Grada Sarajeva imenuju Bogićevića za gradonačelnika, on je razočaran svim tim dešavanjima odlučio odustati od kandidature. Umjesto Bogićevića Sarajevo je kasnije dobilo gradonačelnicu Benjaminu Karić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...