ŠTA SE TAČNO DEŠAVALO U GARAŽI: Čedomir Jovanović ispričao sve, objavljen i snimak nadzorne kamere (VIDEO)

Kako navodi lider LDP-a, bit će svakako bolje da policija provjeri izvor i puteve vijesti u kojoj je rečeno da je pretukao čovjeka.

  • Regija

  • 24. Jul. 2021  

  • 0

Lider LDP-a Čedomir Jovanović ekskluzivno za portal Radiosrajevo.ba je kazao kako je dao iskaz u policiji u kojem je demantirao pisanje pojedinih srbijanskih medija da je u petak tokom svađe oko parking mjesta pretukao osobu inicijala V.S.

Jovanović je za naš portal ispričao šta se tačno dešavalo ispred garaže zgrade u kojoj stanuju.

Istaknuo je kako je stao vozilom ispred svoje garaže te nikome nije blokirao put.

"Bio sam u vozilu sa suprugom i decom. Po dolasku do zgrade zaustavio sam naše vozilo ispred svog garažnog mesta. Supruga je s decom izašla i otišli su... Ostao sam da je sačekam u vozilu, jer je otišla da otprati decu do stana...pa da siđe kako bismo išli dalje obavljati poslove. Nikome nisam blokirao put.

Taj čovek se pojavio iza mene i svirao bez razloga, maltretirao, nakon čega mi je u više navrata opsovao majku. Nisam reagovao. Potom je svojim vozilom stao paralelno sa mnom, otvorio prozor suvozača i opet mi opsovao majku. Na mestu suvozača je bila žena, koja je kasnije samo slegla ramenima i izvinila se....", priča nam Jovanović te nastavlja:

"...Nakon toga je počeo da pretura po svojoj torbici, simulirajući da će da iz nje izvaditi neko oružje, na što sam ja izašao iz kola i odgurnuo ga", kazao je Jovanović za Radiosarajevo.ba te dodaje da sve što je ispričao jasno se vidi na nadzornim kamerama. 

Napominje kako je smatrao da ga čovjek prvocira te da nije želio nikakav incident.

Kako navodi lider LDP-a, bit će svakako bolje da policija provjeri izvor i puteve vijesti u kojoj je rečeno da je pretukao čovjeka.

"Medijima je prosleđena informacija da me policija nije pronašla u stanu iako sam u tom trenutku davao izjavu u policiji gde sam otišao samoinicijativno kada mi je supruga pokazala vest o navodnom incidentu koju su objavili portali", rekao je Čedomir Jovanović.

U nastavku pogledajte snimak nadzorne kamere:  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...