JE LI OVO ZNAK DA JE GOTOVO: U Romu stiže veliko pojačanje, Džeko može početi pakovati kofere...

Bivši napadač Intera želi da se vrati u Seriju A, ali ne u redove Nerazzurra. Povezivao se već i sa Juventusom, no sada je navodno u pregovorima s Romom.

  • Sport

  • 25. Jul. 2021  25. Jul. 2021

  • 0

Napadač PSG-a Mauro Icardi i njegova supruga Wanda Nara u pregovorima su s Romom, prema novinama La Repubblica, što znači da bi Edin Džeko mogao otići u Juventus.

Jose Mourinho već duže vrijeme je zainteresiran za usluge Icardija, a argentinskog reprezentativca frustrira njegov status u Paris Saint-Germainu i ima želju da ovog ljeta promijeni sredinu.

Bivši napadač Intera želi da se vrati u Seriju A, ali ne u redove Nerazzurra. Povezivao se već i sa Juventusom, no sada je navodno u pregovorima s Romom.

On bi na Olimpico trebao da dođe na posudbu, a naravno to bi ujedno moglo da znači i odlazak Edina Džeke iz Rome, ma koliko ga Mourinho poštovao i tvrdio da će mu biti ključan naredne sezone.

Italijani vjeruju da bi PSG prihvatio dvogodišnju posudbu Icardija u Romu, ali s tim da klub otkupi ugovor za oko 30 miliona eura, nakon isteka posudbe.

S druge strane, Džeko bi na sličan način mogao završiti u Juventusu, s kojim se također prije povezivao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...