HOROR S DRUGE STRANE BH. GRANICE: Prevrnuo se autobus, ima mrtvih, na desetine povrijeđenih...

U toku je uviđaj, nakon kojega će biti poznat uzrok i sve okolnosti ove teške prometne nesreće.

  • Hronika

  • 25. Jul. 2021  25. Jul. 2021

  • 0

U slijetanju autobusa makedonskih registarskih oznaka na autocesti A3 kod Slavonskog Broda u nedjelju ujutro poginule su tri osobe dok je nekoliko desetaka ozljeđeno, izvijestila je brodsko-posavska policija.

Policija je oko 6,20 sati dobila dojavu da se na autocesti kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnom kolničkom traku dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka.

U nesreći su tri osobe smrtno stradale dok je nekoliko desetaka osoba zadobilo tjelesne ozljede, izvjestila je policija koja utvrđuje okolnosti pod kojim se dogodila prometna nesreća.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...