DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U BiH: Dječak se na biciklu DRŽAO ZA MOTOR u pokretu, nakon pada dogodila se tragedija

Ne znamo je li motor ubrzao ili se nešto drugo desilo, ali je dječak na biciklu izgubio ravnotežu i biciklom prešao na drugu stranu ceste u trenutku kada je naišao auto.

  • Hronika

  • 25. Jul. 2021  26. Jul. 2021

  • 0

Saobraćajna nesreća u Prijedoru u kojoj je ugašen život dvanaestogodišnjeg dječaka još jedna je opomena svim učesnicima u saobraćaju da poštuju propise i čuvaju sebe i druge, prenosi Srpskainfo.

Podsjećamo, juče oko 16 sati u Ulici Srpskih velikana desila se saobraćjana nesreća u kojoj su učestvovali vozilo “mazda” kojom je upravljala djevojka (21) i dječak (12) koji je bio na biciklu.

Sagovornici Srpskainfo koji su bili na mjestu nesreće opisuju kako se desila ova tragedija.

"Dječak je bio na biciklu, ali se držao za motor koji je vozio jedan momak. Ne znamo je li motor ubrzao ili se nešto drugo desilo, ali je dječak na biciklu izgubio ravnotežu i biciklom prešao na drugu stranu ceste u trenutku kada je naišao auto. Odbio se od auto i pao na asflat od koji je udario glavom", kažu naši sagovornici.

Prevezen je u bolnicu “Doktor Mladen Stojanović”, ali nažalost već je bio mrtav.

Iz Policijske uprave Prijedor su saopštili da je u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na mjestu nesreće obavljen uviđaj.

"Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu, a poseban apel biciklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetna lica koja su učesnici u saobraćaju", poručili su iz Policisjke uprave Prijedor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...