"TO JE AUTO OD NEDE UKRADEN": Fotka BMW-a snimljena u Dalmaciji, postala hit zbog natpisa na tablici

Fotka je u 24 sata dobila više od 3.600 lajkova, a odmah su se zaredale šale u komentarima.

  • Šareni svijet

  • 25. Jul. 2021  26. Jul. 2021

  • 0

Fotka BMW-a s češkom registracijom odmah je postala hit na satiričnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca zbog natpisa na tablici.

"Ukradeno", stoji na tablici.

Fotka je u 24 sata dobila preko 3600 lajkova, a odmah su se zaredale šale u komentarima.

"Ko prizna pola mu se prašta", "Sve legalno", "To je auto od Nede Ukraden", "Ukradeno garant a da nije Nedin", "Svak vozi svoj samo Neda Ukraden", "Službeno od adz-a", bili su neki od komentara.

Na istoj stranici puno je pozornosti privukla i fotka "žene leptira" iz Vodica, odnosno žene koja se vozi noseći u rukama dva napuhana luftića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...