CIJENA NOĆENJA ASTRONOMSKA: Ovo je luksuzni hotel u Hrvatskoj u kojem uživa Roger Federer

Federer je u društvu supruge, djece i prijatelja stigao na Lošinj.

  • Regija

  • 26. Jul. 2021  27. Jul. 2021

  • 0

Roger Federer (39), po mnogima najbolji teniser svih vremena, za odmor je izabrao Hrvatsku.

Federer je u društvu supruge, djece i prijatelja stigao na Lošinj, gdje puni baterije za nastavak sezone.

Slavni Švicarac nedavno je u Malom Lošinju viđen u jednom u restoranu, a nakon toga su ga fotografiji snimili kako se kupa i uživa.

Po svemu sudeći, Federer boravi u hotelu Alhambra, jednom od najluksuznijih hotela na sjevernom Jadranu. Cijena je noćenja oko 4000 kuna, a kako hotel izgleda, pogledajte u galeriji. Federer, naravno, ne mora razmišljati o cijeni jer je samo od nagrada na teniskim turnirima zaradio više od 130 miliona dolara, a procjenjuje se da je ukupno “težak” oko pola milijarde.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...