VOZAČ KAMIONA POBJEGAO SA MJESTA NESREĆE: Policija traga za njim, putnici iz Alfe u teškom stanju, jedan na respiratoru

Podsjećamo, jučer se u 10.40 sati na petlji Šićki Brod dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je, pored Alfe Romeo, kojom je upravljao K. Dž., učestvovao i bijeli kamion, čiji se vozač, zajedno s vozilom, udaljio sa mjesta nesreće.

  • Hronika

  • 27. Jul. 2021  27. Jul. 2021

  • 0

Vozač Alfe Romeo, 26-godišnji K. Dž. iz Tuzle, koji je teško povrijeđen u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na petlji Šićki Brod na ulazu u Tuzlu, ima povrede glave i grudnog koša i priključen je na respirator, potvrđeno je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla.

On se nalazi na Odljeljenju intenzivne njege Klinika za anesteziologiju i reanimatologiju i njegovo stanje je teško. Suvozač iz Alfe, 24-godišnji E. E., također iz Tuzle, ima tešku povredu desne noge i smješten je u Kliniku za ortopediju i traumatologiju UKC-a Tuzla.

Podsjećamo, jučer se u 10.40 sati na petlji Šićki Brod dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je, pored Alfe Romeo, kojom je upravljao K. Dž., učestovao i bijeli kamion, čiji se vozač, zajedno s vozilom, udaljio sa mjesta nesreće.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) potvrđeno je da se za kamionom i vozačem koji je u automobilu ostavio dvojicu teško povrijeđenih, i dalje traga, piše "Faktor".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...