SVEČANO U SUSJEDSTVU: Dovršetak Pelješkog mosta, dugačkog 2,4 kilometra, pogledajte snimke s lica mjesta (VIDEO)

Izgradnja Pelješkog mosta je velikim dijelom finansirana europskim novcem. 

  • Regija

  • 28. Jul. 2021  28. Jul. 2021

  • 0

- Večeras će Hrvatska napokon biti spojena. Ugradit će se posljednjih 18 metara rasponske konstrukcije Pelješkog mosta, čime će se hrvatski jug povezati s ostatkom zemlje. No, tu nije kraj, radovi se nastavljaju. Veličanstveni most, dug 2,4 kilometra, u promet bi trebao biti pušten na proljeće. Večeras će se ondje održati velika svečanost - javlja HRT.

- Hrvatska će time riješiti pitanje staro više od 300 godina, most je prekrasan. Veselim se što ćemo od iduće godine moći putovati do Dubrovnika kroz hrvatski teritorij, to je zajedničko postignuće svih. Ja zahvaljujem svima koji su dali doprinos i baš će svi biti pozvani kada bude otvaranje, a sada bi bilo dobro da se ovi grintavci ne sekiraju - rekao je premijer Hrvatske Andrej Plenković.

Izgradnja Pelješkog mosta je velikim dijelom finansirana europskim novcem.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...