URNEBESNO; KAD NIJE PAO SA STOLICE: Pogledajte facu Vučića kad je čuo da novinarka N1 postavlja pitanje (VIDEO)

Predsjedniku Srbije opet se nije dopalo pitanje koje mu je postavila novinarka televizije N1.

  • Regija

  • 28. Jul. 2021  28. Jul. 2021

  • 1

Jučerašnju pres-konferenciju Aleksandra Vučića obilježio je jedan vrlo čudan detalj, mada možda i nije čudan imajući u vidu "ljubav" između njega, s jedne, i novinara N1 televizije, prije svih Žakline Tatalović, piše portal Nova.rs.

U momentu kad mikrofon preuzima novinarka Tatalović i sprema se da Vučiću postavi pitanje, faca predsjednika Srbije poprima grč koji prerasta gotovo u gađenje.

Pogledajte kako prvi čovjek Srbije nije uspio da "sakrije oduševljenje" što mu je upravo Žaklina Tatalović postavila pitanje.

Žaklina Tatalović za Nova.rs kaže da u momentu kad postavlja pitanja nije koncentrisana na reakcije sagovornika.

"U tom trenutku ne primećujem reakcije nikoga, koncentrisana sam na ono što predsednik odgovara. Juče sam bila iznenađena što je više puta ponovio “nemam pojma o čemu pričate”, ne mogu da verujem da Aleksandar Vučić nije obavešten o nekim važnim stvarima. Bilo je očekivano da neće dozvoliti ministru Udovičiću da odgovara na pitanja."

Inače, u odgovoru na pitanje novinarke N1 kako komentariše činjenicu da su članovi navijačke grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk, osiguravali njegovu inauguraciju, predsjednik Srbije rekao je da Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, to samo u pozitivnom svjetlu govori o SNS-u, jer je Belivuk uhapšen.

"To nije tačno, ali i da jeste, ne razumem. Pa, mi hapsimo ministre, poslanike, predsednike oština iz SNS-a. Nisam shvatio smisao toga, to bi, valjda, govorilo u dobrom svetlu o SNS-u, a ne u lošem“, poručio je Vučić.

(Nova.rs)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...