IMA LI DODIK HRABROSTI ZA OVO: "Ako neko pokuša da hapsi, privodi, policija Republike Srpske će..."

"Založiću se da svaki građanin RS bude zaštićen", poruka je Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH.

  • Mini market

  • 28. Jul. 2021  29. Jul. 2021

  • 9

- Pozivam sve ljude u Republici Srpskoj, prilikom svakog saznanja o eventualnom djelovanju SIPA-e ili obavještajne službe, da obavijeste nadležnu policiju - rekao je Dodik, prenosi ATV.

Naveo je da će u funkciji biti poseban broj u Republici Srpskoj, putem kojeg će građani RS informisati policiju ukoliko im je potrebna zaštita.

- Policija RS je već dobila nalog da naše ljude štiti i brani - šta god to značilo. Ako neko pokuša da hapsi, privodi, policija Republike Srpske će to sprječavati - izričit je Dodik.

(Vijesti.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...