JADRANKA KOSOR DEMOLIRALA PLENKOVIĆA I ČOVIĆA: "Pozvan i šef stranke iz druge države, prijatelj onoga koji negira genocid i koji sam nije zucnuo na zabranu negiranja i presudu Mladiću…"

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor ogorčena je prizorima viđenim prilikom spajanja Pelješkog mosta.

  • Mini market

  • 29. Jul. 2021  29. Jul. 2021

  • 1

Kako je "Slobodna Bosna" već izvijestila, na svečanosti povodom spajanja Pelješkog mosta nije bilo predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, kao ni drugih političara zaslužnih za taj veliki projekt, poput bivše premijerke Jadranke Kosor.

No, Plenković nije propustio priliku da "ugosti" lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića, koji je s najužim rukovodstvom stranke prodefilirao spojenim mostom.

"Znači, na spajanje mosta, građenog sredstvima EU, jer smo se za EU vrijednosti nekoć zalagali, bili su pozvani najzaslužniji. I šef stranke iz druge države, prijatelj onoga koji negira genocid i koji sam nije zucnuo na zabranu negiranja i presudu Mladiću", puručila je Jadranka Kosor.

Plenkoviću je sinoć očito važniji bio lider stranke iz druge države Dragan Čović od Zorana Milanovića i Jadranke Kosor.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...