PUCA LI OVO KOALICIJA U SREBRENICI: Milorad Dodik najavio smjenu Ćamila Durakovića

"U tom pogledu postoji konsenzus svih političkih stranaka", rekao je Dodik na konfereniciji za novinare.

  • Politika

  • 30. Jul. 2021  30. Jul. 2021

  • 0

Skupština opštine Srebrenica će nakon ljetne pauze staviti na dnevni red smjenu predsjednika Skupštine Ćamila Durakovića, rekao je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Istaknuo je da je to zajednički dogovoreno i zaključeno.

- Stavićemo smjenu Durakovića na dnevni red zbog progona novinara. U tom pogledu postoji konsenzus svih političkih stranaka - rekao je Dodik na konfereniciji za novinare.

Predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Ćamil Duraković nedavno je objavio na društvenim mrežama da je Tužilaštvu BiH podnio krivičnu prijavu protiv novinara RTRS-a Branimira Đuričića zbog njegovog stava na Twitteru o Srebrenici, piše RTRS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...