IZGLEDA DA SE OVDJE NIŠTA NE MOŽE POPRAVITI: Odnosi između Lukača i Dodika su poljuljani i...

Pojedini mediji i analitičari stava su da je upravo priča o koncentracionoj vladi s opozicijom poslužila Miloradu Dodiku da se riješi problema u stranci (između ostalog i Lukača).

  • Mini market

  • 30. Jul. 2021  30. Jul. 2021

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač uoči sjednice NSRS rekao je da očekuje zaključke ovog zakonodavnog tijela. Upitan da prokomentariše navode lidera SNSD-a Milorada Dodika da su dati nalozi MUP-u RS da zaštiti građane od SIPA-e, Lukač je kratko rekao da će sačekati današnju odluku sa posebne sjednice NSRS. Također je demantovao navode da je bilo fizičkog sukoba s Dodikom, nazvao je sve “špekulacijama”.

Upitan da li se baš u svemu slaže s Dodikom, Lukač odgovara: ”Pa, da li se Vi u svemu slažete sa mužom, djecom…”

Naglašava da ima 33 godine rada u službi te da je na mjesto ministra unutrašnjih poslova došao na Dodikov poziv, a da nema problem da to i ne bude.

Pojedini mediji i analitičari stava su da je upravo priča o koncentracionoj vladi s opozicijom poslužila Miloradu Dodiku da se riješi problema u stranci (između ostalog i Lukača), piše N1.

Inače, ministar Lukač, na kojeg se referišu političke kuloarske priče, prisustvovao je vakcinaciji policijskih službenika u Banjoj Luci. Ocijenio je da ona teče dobro i da je do sada vakcinisano 3.300 pripadnika MUP-a RS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...