NOVA DRAMA NA KAVKAZU: Armenski vojnici otvorili vatru na azerbejdžanske položaje u...

Armenska vojska na istom području i u nedjelju prekršila primirje.

  • Svijet

  • 02. Avg. 2021  02. Avg. 2021

  • 0

Ministarstvo odbrane Azerbejdžana saopćilo je kako su jedinice pri armenskoj vojsci otvorile vatru na azerbejdžanske položaje u Autonomnoj Republici Nahcivan.

U saopćenju Ministarstva navedeno je kako je sa položaja u blizini sela Arazdeyen, koji pripada armenskoj općini Vedi, u 3.27 sati po lokalnom vremenu otvorena vatra na azerbejdžanske položaje u naselju Haydarabat u Sedereku, u Nahcivanu.

Navedeno je kako nema stradalih azerbejdžanskih vojnika, a da je armenskoj strani adekvatno odgovoreno, javlja Anadolija.

Armenska vojska je na istom području i u nedjelju prekršila primirje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...