USPIO JE DODIK PONOVO DA IZMANIPULIŠE LIDERE OPOZICIJE RS-a: Sutra ih PRIVODI kod Vučića...

Kabinet Vučića na radni ručak je, pored rukovodstva Republike Srpske, pozvao i lidera SDS-a Mirka Šarovića, dok je ostalim stranačkim prvacima poziv za radni ručak uručen posredstvom Dodikovog kabineta.

  • Vijesti

  • 03. Avg. 2021  04. Avg. 2021

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će u vili "Mir" u Beogradu na neformalnom ručku ugostiti predsjednike parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske.Ovo je potvrđeno BN TV iz izvora bliskih Kabinetu srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Biće to neformalni radni ručak tokom koga će biti razgovora o brojnim političkim i ekonomskim temama. Posebna pažnja biće i o novonastaloj krizi u BiH, koja je prouzrokovana nametnutom odlukom bivšeg visokog predstavnika u BiH o kažnjavanju negiranja genocida u Srebrenici.

Kako BN TV saznaje, Kabinet Vučića na radni ručak je, pored rukovodstva Srpske pozvao i lidera SDS Mirka Šarovića, dok je ostalima stranačkim prvacima poziv za radni ručak uručen posredstvom Dodikovog kabineta.

Prije ovog susreta predsjednik Srbije Aleksandar Vučić imaće zvanične razgovore sa rukovodstvo Srpske i srpskim članom Predsjendištva BiH Miloradom Dodikom

Inače, sutra u kasnim popodnevnim časovima održaće se i skup u Busijama, povodom obilježavanja godišnjice "Oluje", kada su Srbi iz tadašnje RSK ubijani i prognani u akciji hrvatske vojske.

Kako nam je rečeno cilj ovih sastanaka je da se u jednoj opuštenojoj atmosferi kroz razgovor koji će trajati više od dva sata pokušaju naći odgovori na mnoga pitanja koja opterećuju Republiku Srpsku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...