DODIK U BIJELJINI U DRUŠTVU ATRAKTIVNE BRINETE: Kada su primijetili kamere, na njeno mjesto je sjeo njegov najbliži... (VIDEO)

Da je to tako, potvrđuje i današnje Dodikovo partijsko "vrludanje" po Bijeljini, koje je odlučio da začini ručkom u "Steak baru" sa probranom "elitom" bivših i sadašnjih direktora ispred SNSD-a, na čelu s neprikosnovenim Miškom.

  • Politika

  • 03. Avg. 2021  04. Avg. 2021

  • 7

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda i lider SNSD-a, pojavio se u Bijeljini gdje se u jednom ovdašnjem ugostiteljskom objektu našao na kasnom ručku sa probranom "elitom" bivših i sadašnjih direktora ispred SNSD-a na čelu sa Miroslav (Miško) Milovanović, prenosi BN TV.

Milovanović je, kako se tvrdi, već niz godina siva eminencija bijeljinskog SNSD-a, miljenik i Dodika i Željke i stvarni vladar kadrovskih "šema" i tokova novca u Bijeljini.

Da je to tako potvrđuje i današnje Dodikovo partijsko "vrludanje" po Bijeljini koje je odlučio da začini ručkom u "Steak bar"-u sa probranom "elitom" bivših i sadašnjih direktora ispred SNSD-a na čelu sa neprikosnovenim Miškom.

Nakon napornog rada na dogovaranju raznih kombinacija, Dodik i Miško su sjeli na zasluženu pauzu sa Vladom Lazićem, formalnim šefom SNSD-a u Bijeljini, Bobanom Markovićem, bivšim predsjednikom odbora, Nikom Sjerićem, bivšim upravnikom bijeljinskog zatvora, odbornikom i bivšim direktorom ElektroBijeljine Zlatanom Lazarevićem i aktuelnim direktorom ovog preduzeća Markom Mihajlovićem.

Da kod Dodika forma i partija ne znače ništa pokazuje i to što je prioritet dao ekipi oko direktora "Voda Srpske" Miška Milovanovića, a da je vješto izbjegao ministra u Vladi Srpske Nedeljka Ćorića i svog do skora najbližeg saradnika u Bijeljiini ministra u Vijeću ministara BIH Vojina Mitrovića.

Kako saznajemo, Mitrović je ljut na Dodika, jer se nije našao među odabranom elitom SNSD-ovih ljudi, iako je trenutno u Bijeljini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...