DODIK OSRAMOTIO REPUBLIKU SRPSKU USRED BEOGRADA: Pogledajte jadikovku o fabrikama namjenske industrije (VIDEO)

Kao i ranije, Dodik je ponovo nastojao prikazati da je manji bh. entitet žrtva Bosne i Hercegovine i politike probosanskih stranaka iz Sarajeva.

  • Mini market

  • 04. Avg. 2021  04. Avg. 2021

  • 6

Lider SNSD-a i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik predvodi delegaciju iz manjeg bh. entiteta koja je danas doputovala u posjetu Srbiji. Ova posjeta dolazi odmah nakon svečane inauguracije novog visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta.

Nije ovo prvi put da Dodik s "ekipom" iz RS-a putuje u Srbiju nastojeći amortizirati političke udarce koje doživljava na domaćem terenu.

Na pres-konferenciji s Vučićem ponovo su odigrali uloge dobrog i lošeg policajca. Dodik je pred medijima nastupio agresivno, omalovažavajući i pozivajući na raspad države Bosne i Hercegovine, dok je Vučić umirivao atmosferu tvrdeći da se zalaže za teritorijalni integritet BiH.

No, kao i ranije, Dodik je ponovo nastojao prikazati da je manji bh. entitet žrtva Bosne i Hercegovine i politike probosanskih stranaka iz Sarajeva.

Tako je danas u Beogradu za katastrofalne rezultate na polju ekonomije ponovo tražio krivca u Federaciji BiH, iako je sinoć u programu RTRS-a nastojao dokazati kako Federacija BiH na polju ekonomije stoji daleko gore od RS-a.

"Bakir Izetbegović, gdje god ima priliku, kaže da nešto proizvodi za nedajbože, a imaju šest fabrika oružja i municije, a nama su sve ukinuli", poručio je Dodik danas u Srbiji.

Kako je ova javna jadikovka izgledala, pogledajte u videoprilogu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...