TATA MILORAD JE PONOSAN: Oštre reakcije na društvenim mrežama nakon što je Gorica Dodik zastavu BiH nazvala s***em...

Ovakav njen komentar izazvao je žučnu raspravu u komentarima ispod objave.

  • Mini market

  • 05. Avg. 2021  05. Avg. 2021

  • 1

Poruka koju je na Twitteru ostavila Gorica, a u kojoj jedan od simbola države BiH, njenu zastavu naziva s***em, predstavlja vrhunac licemjerja s obzirom na to da joj otac platu zarađuje pod istom tom zastavom.

- Na blok idu svi koji vrijeđaju u komentarima, oni s bh. zastavom na profilu, zastavom Armije RBiH i ostalim sr…ma. Pogotovo ovi što me ne prate, a stalno ostavljaju komentare - napisala je Gorica Dodik.

Ovakav njen komentar izazvao je žučnu raspravu u komentarima ispod objave. Jedni su je “okivali u zvijezde”, drugi psovali, a značajan broj onih koji su osjetili da prokomentarišu ovakvu objavu, naprosto ju je podsjetio da i dalje živi u BiH.

Potom se ponovo oglasila Gorica Dodik i u novoj objavi na Twitteru tvrdila da "nikoga ne mrzi".

- Pogriješila sam kada sam u jednom tvitu napisala da vam kao narodu zavidim na slozi. Ovo se ne zove sloga, ovo je NASILNI EKSTREMIZAM! Ujedino sam ponosna na samu sebe zbog toga što me ni vaš ekstremizam i uvrede nisu natjerali da vas mrzim - napisala je Gorica Dodik.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...