"IMA MU*A KAO ZRNO BIBERA…": Dragan Mektić razotkrio planove Milorada Dodika pa novim saznanjima uzburkao duhove…

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 06. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 0

Tako je Mektić u nekoliko navrata na Twitteru objavio informacije zbog kojih se na noge podigla armija botova SNSD-a.

"Još od kako je Inzko nametnuo zakon, Dodik nije negirao genocid u Srebrenici. Ipak, mu*a k`o zrno bibera“, poručio je Dragan Mektić.

Jedan od Dodikovih ljudi odgovorio je Mektiću kako je Tužilaštvo protiv „njih“ koji negiraju genocid u Srebrenici, podiglo 22 optužnice, na šta je Mektić uzvratio:

"Da, ali u tom broju nema Dodika. Misliš da će sutra da ga zaboli ona stvar kad se budeš par godina vucao po sudu i plaćao advokata? Iskusio sam ja tu priču na svojoj koži", poručio je Mektić.

Podsjetimo, "Slobodna Bosna" izvijestila je jučer kako je Mektić došao do saznanja da će se Dodik ipak sastati s novim visokim predstavnikom Christianom Schmidtom, i to u Sarajevu, a ne na Jahorini, kako je to Dodik prvo najavio.

Detaljnije možete pročitati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...