POGLED NA ČOVIĆEV GODIŠNJI ODMOR IZ HERCEGOVINE: "Tito je imao medu, Putin konje, a Čović voli osvajati planine i rijeke"

"'Jedan je od nas, ali ipak nijansu bolji' PR je trik poznat i u bivšim sistemima, a i onima koji danas odišu komunizmom", piše danas portal "Hercegovina.info" u tekstu pod naslovom "Tito je imao medu, Putin konje, a Čović voli osvajati planine i rijeke", osvrćući se duplericu "Večernjeg lista", bliskog HDZ-u, koji je izvjestio o danima godišnjeg odmora koje provodi Dragan Čović.

  • Mini market

  • 06. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 1

Portal "Hercegovina.info" uporedio je ovaj tekst i fotografije Večernjeg lista Čovića sa propagandnim fotografijama Josipa Broza Tita, Vladimira Putina i Kim Yong Una.

"Po prvi puta na duplerici jednih novina, otkako je na čelu stranke, zaplivao je i predsjednik HDZ-a i HNS-a Dragan Čović. Prije toga se uspeo na Čabulju. Novinari Večernjeg lista, nećete vjerovati slučajno su ga sreli kako planinari. Pristao je odmah dati im i izjavu. (...) Neki kažu da miriše na PR iz nekih minulih vremena, ima ih i što viču "bravo predsjedniče". Koji su u pravu saznat ćemo uskoro. Vrijeme otkriva što i najbolji PR skriva", piše "Hercegovina.info", komentarišući tekst "Večernjeg lista".alt

/Večernji list/

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...