UGLEDNI ITALIJANSKI DNEVNIK NAJAVLJUJE TRANSFER BOMBU: Edin Džeko odlazi za 1,8 miliona eura?

Tačno u ponoć 1. augusta počeo je ljetni prijelazni rok u Italiji, Njemačkoj i Španjolskoj, a u tim zemljama završit će 2. septembra.

  • Sport

  • 08. Avg. 2021  

  • 0

Edin Džeko, navodno, ima džetlmenski dogovor s Romom koja je spremna da ga pusti u slučaju prave ponude. Bosanskohercegovački napadač je, pišu Italijani, već postigao dogovor s Interom oko dvogodišnje suradnje.

Inter mu nudi dvogodišnji ugovor vrijedan četiri i pol miliona eura po sezoni, ali i igranje u Ligi prvaka, što Džeku posebno privlači. Corriere dello Sport piše da bi Roma pristala i na malo manje od dva miliona eura jer je Džeko postigao dogovor sa čelnicima kluba prošle godine da može otići ako dobije zadovoljavajuću ponudu.

Podsjetimo, Roma je jučer poražena u prijateljskoj utakmici protiv Betisa rezultatom 5:2, a Edin Džeko utakmicu je odgledao s klupe za rezervne igrače.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...