SAHRANU GLEDALO VIŠE OD MILION LJUDI: Striptizete miješale pred kovčegom pokojnika, a onda se... (VIDEO)

Svi su u šoku, a onda je otkrivena pozadina svega.

  • Šareni svijet

  • 09. Avg. 2021  10. Avg. 2021

  • 1

Internetom već nekoliko dana kruže prizori sa sahrane u koji su bile uključene i striptizete. Djevojke su igrale kao na veselju, podizale atmosferu među ožalošćenima, a video je na brojnim društvenim mrežama skupio nekoliko milona pregleda.

Većinu je snimak totalno zbunio i ostavio bez riječi, međutim na portalima postoji informacija koja je pojasnila veoma neobičan rastanak.

Naime, 31. jula na večni je počinak ispraćen Mduduzi "Cardbury" Zwane, 26-godišnjak koji se i sam bavio striptizom i egzotičnim plesom, pa su na sahranu očekivano stigle i brojne kolege. Zaplesali su u njegovu čast, a iz videa se čini da porodica nije imala ništa protiv.

Mduduzi "Cardbury" Zwane ubijen je krajem jula, a upucali su ga nepoznati muškarci u automobilu. Sve se desilo u Pretoriji, gradu u Južnoj Africi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...