SKANDAL NA POMOLU: Škorina supruga Domovinskom pokretu prodavala njegove CD-ove, evo i detalja…

Navodno se radilo o CD-u objavljenom 2015. godine, odnosno o neprodanim zalihama nosača zvuka starim punih pet godina.

  • Regija

  • 10. Avg. 2021  10. Avg. 2021

  • 0

"Stare božićne pjesme su mi apsolutni hit. Nisam primijetila da svaki Božić imamo nove pjesme", komentarisala je Vesna Vučemilović, sestra Miroslava Škore, današnju objavu lista "Nacional", koji je objavio da je Škorina supruga 9. decembra 2020. godine Domovinskom pokretu, čiji je Škoro tada bio predsjednik, prodala 1.479 CD-ova Miroslava Škore, pjevača.

Ti su CD-ovi prodani, piše "Nacional", po navodnoj cijeni od 23,99 kuna po komadu, uz popust od deset posto, pa je ukupan iznos od 35.481 kune umanjen za 3.548 kuna do konačnog iznosa od 31.933 kune.

List "Nacional" navodi da se radilo o CD-u objavljenom 2015. godine, odnosno o neprodanim zalihama nosača zvuka starim punih pet godina.

Škorina supruga je, inače, odgovorna osoba u kompaniji "Campus", koja je izdavač tog CD-a koji nosi naziv "Miroslav Škoro, Ladarice - Hrvatski Božić".

Na CD-u se nalazi deset božićnih pjesama. Supružnici Škoro osnivači su te kompanije koja je stranci prodala i vina. "Nacional" je objavio navodni račun koji je firma "Campus", kako navode, 9. decembra 2020. fakturirala Domovinskom pokretu.

"Ništa novo, koliko je meni poznato. I o tome se već sve reklo", dodala je Vučemilović, prenosi Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...