PROSLAVLJENI VATERPOLISTA PORUČIO GRADONAČELNIKU NOVOG SADA: "Vučeviću, sram te bilo, profiteru!"

"Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, čestita vaterpolistima. Stida bez! Vučeviću, bazen Spens ti ne radi bezmalo dve godine. Vaterpolo se igra u vodi, trenira se u vodi. Sram te bilo, profiteru", napisao je Ikodinović na Twitteru.

  • Regija

  • 10. Avg. 2021  10. Avg. 2021

  • 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je vaterpolistima olimpijsko zlato, a Danilo Ikodinović, proslavljeni as upravo iz ovog sporta, na ovo je imao odgovor.

"Bravo, šampioni! Kakvo zlato, kakva partija vaterpola za sve nas! Naš Novosađanin je branio nemoguće, naši momci su ostavili srce u bazenu! Srbija je ponosna na vas, vaša srca su velika! Živeli i hvala vam", napisao je na Instagramu Vučević.

"Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, čestita vaterpolistima. Stida bez! Vučeviću, bazen Spens ti ne radi bezmalo dve godine. Vaterpolo se igra u vodi, trenira se u vodi. Sram te bilo, profiteru", napisao je Ikodinović na Twitteru.

Vučević je nakon Danilove izjave pokušao da javnosti objasni kako "vaterpolisti u Novom Sadu imaju sve uslove za nesmetan trening", ali je Ikodinović ponovo imao odgovor.

"Da odgovorim potpisniku patetičnog pisma. Suština je da ste spiskali 1,1 miliona evra na rekonstrukciju i da bazen skoro dve godine ne radi. Vlada Bojana Pajtića je napravila bazen na S. Bari, inače ga ne bi ni bilo, jer ste vi za 10 godina napravili nula bazena funkcionalnih za vaterpolo. Bazen na S. Bari ne zadovoljava 20 posto potreba Novog Sada. Bazen Spens je bio bazen koji je primao 80 posto dece, rekreativaca i sportista. Znam, zabole vas za sve navedene, bitna je lova da se mazne na propaloj rekonstrukciji i da se prodaje šuplja priča, kao iz pisma gore zakačenog", napisao je Ikodinović.

Inače, na renoviranje bazena Spens potrošeno je više od 120 miliona dinara, a radovi koji su počeli 20. maja 2020., razvlačili su se mjesecima. Onda je 13. novembra iz kabineta gradonačelnika javljeno da su radovi gotovi i da će se uskoro bazen otvoriti za sportiste i građane, navodi Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...