DAR-MAR NA PARKINGU: Vozačica je prvo slučajno zakačila drugi automobil, a onda su se stvari otele kontroli… (VIDEO)

Glavni akteri su vozačica koja je nepažljivo izlazila sa parking-mjesta i slučajni prolaznik.

  • Auto

  • 13. Avg. 2021  13. Avg. 2021

  • 4

Nevjerovatran video dolazi s jednog parkirališta u Teksasu, a svjedoči o neobičnoj situaciji kojoj je prethodio slučajan sudar, da bi nedugo nakon toga eskalirao u pravi incident.

Mjesto radnje: grad Frisco u američkoj saveznoj državi Teksas. Vrijeme radnje je 24. jula ove godine, a glavni akteri su vozačica koja je nepažljivo izlazila iz parking-mjesta i slučajni prolaznik.

Vozačica je, nakon što je nepažnjom izazvala lakši sudar s drugim vozilom, izazvala i fizički obračun te saobraćajni incident nasrnuvši na vozača drugog vozila. Koliko se vidi na snimku, ona je svojom Toyotom Camry izlazila sa parking-mjesta i pritom se zabila u Hondu Sonatu koja je tuda prolazila. Vozač izlazi iz Honde pokušavajući razjasniti situaciju, a onda počinje show vozačice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...