AMBASADOR VELIKE BRITANIJE U BIH MATTHEW FIELD: "Ponosni smo na Povorku ponosa i..."

Mnoge ličnosti su dali podršku ovome događaju, a jedni od njih su i američki ambasador u BiH i švedska ambasadorica.

  • Društvo

  • 14. Avg. 2021  

  • 0

Ambasador Velike Britanije u Bosni i Hercegovini Matthew Field rekao je danas kako su "ponosni što su dio ovako sjajne atmosfere" komentarišući današnju Bh. Povorku ponosa koja se održava u Sarajevu.

“Ponosni smo što smo dio ovako sjajne atmosfere, i pokaza podrške drugima“, istakao je Field na Twitteru.

Oko 300 učesnika Povorke ponosa se okupilo ove godine u Sarajevu. Mnoge ličnosti su dali podršku ovome događaju, a jedni od njih su i američki ambasador u BiH i švedska ambasadorica.

Svi su ukazali na značaj ovakve manifestacije i toga koliko je važno da se održava u Sarajevu i da svi građani bez obzira na svoju orijentaciju budu poštovani i da se poštuju njihova ljudska prava.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...