POKAZAO KO JE GLAVNI: Edinu Džeki trebalo pola sata da postigne prvi pogodak za Inter (VIDEO)

Džeko je u karijeri igrao za Željezničar, Teplice, Wolfsburg, Manchester City i Romu.

  • Sport

  • 14. Avg. 2021  

  • 0

Edin Džeko, jedan od najboljih fudbalera Bosne i Hercegovine svih vremena, danas je prvi put obukao dres Intera u prijateljskom susretu protiv Dynamo Kyeva i zabio prvi gol.

Ako je među navijačima Intera i bilo skepktika prema 35-otogodišnjem napadaču iz BiH, one su danas zasigurno nestale.

Sredina Intera proslijedila je loptu ka Džeki, koji trkom s centra dolazi do lopte na ivici šesnaesterca, probacuje je pored golmana ukrajinske ekipe i pogađa prvi put u dresu Negro azzura.

Edin Džeko nedavno je kompletirao transfer iz Rome u Inter, u kojem će godišnje zarađivati 5,5 miliona eura. Riječ je o dvogodišnjem ugovoru.

Džeko je u karijeri igrao za Željezničar, Teplice, Wolfsburg, Manchester City i Romu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...